کمپین جستجوی سیارک IASC
پیشنهاد میکنم علاقه مندان اکتشافات به خصوص در حوزه نجوم ، این مقاله را تا انتها مطالعه کنند چراکه قرار است شما را با یک کمپین بین المللی جستجوی سیارک ها آشنا کنم.
این کمپین ها توسط سازمان همکاری بینالمللی جستجوی نجومی (IASC) برگزار و مدیریت میشوند. هر ساله حدود ۲۵۰۰ تیم از بیش از ۷۰ کشور شرکت میکنند. شرکت کنندگان کشفیات مهمی از کمربند اصلی سیارک ها (MBA ها) و گاهی از اجسام فرانپتونی ارائه میدهند.
از برگزاری اولین کمپ در اکتبر ۲۰۰۶ تا کنون بیش از ۱۷۰۰ سیارک توسط این سازمان کشف شده است. این سیارک ها بعد از کشف شماره گذاری و یا به عبارتی نام گذاری میشوند و به همراه نام کاشفان آن در فهرستی در اتحادیه بین المللی اخترشناسی (IAU, Paris) ثبت می گردند.
همکاری بینالمللی جستجوی نجومی (IASC)
همکاری بینالمللی جستجوی نجومی (IASC) یک برنامه دانشوری شهروندی است که داده های نجومی با کیفیت بالا را به دانشمندان شهروند در سراسر جهان ارائه می دهد. این دانشمندان شهروند قادر به کشف اصلی نجومی و شرکت در نجوم عملی هستند. این سرویس بدون هزینه ارائه می شود!
کمپین های جستجوی سیارک ها تمرکز اصلی IASC هستند. “کمپین” رویدادی یک ماهه است که در آن تیم ها به دنبال سیارک ها می گردند.
نحوه شرکت در کمپین جستجوی سیارک IASC
شرکت در این کمپین ها بسیار ساده است!
تیم ها باید حداقل از دو عضو تیم تشکیل شوند. اگر برای تشکیل یک گروه به کمک نیاز دارید، IASC می تواند شما را با سایر شرکت کنندگان در منطقه شما ارتباط دهد. تیم شما باید از وب سایت IASC کمپین را انتخاب کند که متناسب با برنامه شما باشد.
برخی از کمپین ها به غیر از کمپین بین المللی جستجوی سیارک ها توسط همکاران IASC هماهنگ می شوند. اگر می خواهید برای یکی از این کمپین ها ثبت نام کنید ممکن است لازم باشد با سازمانی که در لیست کمپین ها مشخص شده است تماس بگیرید.
برای ثبت نام ، فرم موجود در لینک زیر را پر کنید. صبور باشید، احتمالا چند روز طول بكشد تا IASC درخواست ثبت نام شما را پردازش كند.
IASC مجموعه ای از تصاویر با استفاده از تلسکوپ Pan-STARRS- 1.8m توسط موسسه نجوم (IfA) در دانشگاه هاوایی گرفته شده است را در اختیار شرکت کنندگان قرار میدهد و تیم ها با استفاده از این تصاویر و برنامه Astrometrica به کاوش و اندازه گیری این سیارک ها می پردازند و در قالب گزارش برای IASC ارسال خواهند کرد. بنابراین نیاز است که شما با برنامه Astrometrica آشنا باشید در ادامه، لینک دانلود این برنامه و همچنین نحوه کار با آن قرار گرفته است. اما قبل از آن به شما پیشنهاد میکنم که توصیه های آقای حسین بهراد، تیزلاینی پر افتخار ما، که امسال در این پویش شرکت کردهاند و به همراه تیمشان باعث افتخار همگان شده اند را بشنوید.
ثبت ديدگاه