وضعیت COVID-19 جنبش گسترده ای در سیستم آموزشی ایجاد کرده است. در کمترین زمان، کل فرایند آموزش و یادگیری به یک بستر آنلاین منتقل شد تا اطمینان حاصل شود که تداوم یادگیری متوقف نمی شود.

سیستم آموزش مجازی عصر جدید را می توان با استفاده از روش های سنتی منسوخ آموزش انجام داد، یا می توان آنها را با استفاده از رویکردهای تجربی انجام داد. رویکردهای جدید برای دانش‌آموزان جوان بسیار جذاب تر است. در یادگیری آنلاین، تعامل همه چیز است. هرچه فراگیران بیشتر درگیر شوند، توجه آنها نیز بیشتر خواهد بود. هرچه توجه بیشتر باشد، ماندگاری نیز بیشتر خواهد بود.

از آنجا که تیزلاین با آوردن انواع روش های آموزش آنلاین عصر جدید، کتاب های الکترونیکی، سیستم عامل های آنلاین با کیفیت بالا برای ارتباطات، جزو اولین آموزشگاه های آنلاینی است که پیش از کرونا فعالیت داشته.

در این مقاله، سعی خواهیم کرد تفاوت بین روشهای سنتی و بروز تدریس راشرح دهیم.

یادگیری سنتی می تواند بصورت آنلاین یا آفلاین (در کلاس فیزیکی) انجام شود. یادگیری سنتی اغلب شامل برنامه های یادگیری ثابت، تمرکز بیش از حد روی برنامه آموزشی است. معلم بیشتر صحبت ها را انجام می دهد و تأكید بر این است كه كودكان در یك آزمون یا سنجش محتوا را بیاد آورند.

یادگیری مدرن همچنین می تواند بصورت آنلاین یا آفلاین (در یک کلاس فیزیکی) انجام شود. این شامل یک معلم است که از چندین استراتژی برای درگیر کردن دانش اموزان استفاده می کند. معلم ارزیابی های متعدد و سرگرم کننده استفاده خواهد کرد. معلمان از چندین برنامه کاربردی برای جذاب کردن یادگیری استفاده می کنند و اطمینان حاصل می کنند که کودکان از یادگیری خود استفاده می کنند. کنفرانس ها و پروژه هایی به رهبری دانش آموزان در نظر دارند، حتی اگر کودکان آنلاین یاد بگیرند درست مثل روش آموزشی در کلاس های آنلاین زبان و سانس تیزلاین.

یادگیری مدرن آنلاین، همانطور که از نامش پیداست ، بصورت آنلاین اتفاق می افتد یعنی از طریق اینترنت. این نوعی یادگیری از راه دور است که در آن دانش آموزان و معلمان می توانند بخشی از این جهان بزرگ باشند (به شرط اتصال به اینترنت). در هر مکان و هر زمان می توان مطالب را یاد گرفت، به اشتراک گذاشت و به آنها دسترسی داشت.

هر دو نوع این یادگیری موافقان و مخالفان خاص خود را دارند و ما در اینجا آنها را عاقلانه تجزیه و تحلیل خواهیم کرد.

  • یادگیری سنتی معلم محور است در حالی که یادگیری مدرن دانش آموز محور است: همانطور که همه ما با الگوی سنتی آشنا هستیم، جایی که یک معلم درست در مقابل گروهی از دانش آموزان است که تکنیک های یکسان را به همه می آموزد. این که آیا همه دانش آموزان می توانند محتوا را یاد بگیرند یا خیر، ما قادر به کشف این موضوع نیستیم. همانطور که می‌دانیم، دانش‌آموزان مختلف به طور متفاوتی یاد می گیرندو این شیوه سنتی آموزش بی نتیجه  می شود. در حالی که در حالت آنلاین یادگیری مدرن، دانش آموزان مختلف می توانند انواع مختلفی از یک محتوا را همزمان از طریق انواع دستگاه های مشترک دریافت کنند که به آنها کمک می کند اطلاعات را به روشی بهتر یاد بگیرند.
  • تعامل کمتر در یادگیری سنتی در مقایسه با یادگیری مدرن آنلاین: در یک مدل تدریس سنتی، دانش آموزان به سخنرانی های طولانی گوش می دهند، یادداشت برداری می کنند و معمولاً به حفظ کردن متوسل می شوند، که هیچ جایی برای تعامل در کلاس ایجاد نمی کند یا خیلی کم است. آموزش مدرن مشارکت، همکاری و شبکه سازی گروه را از طریق یک سیستم ارتباطی دو طرفه و چندین فعالیت در کلاس مجازی تشویق می کند. کودکان در سنین 4-6 سال نیز می توانند به سیستم عامل های تعاملی بپیوندند تا مانند دیگران نظرات خود را به اشتراک بگذارند و در موضوعات گفتگو با همکلاسی ها و معلمان خود گپ بزنند. دانش‌آموزان هم نقش شنونده و هم صحبت کننده را بازی می کنند.
  • یادگیری آنلاین مدرن در وقت، پول و انرژی بیشتر از یادگیری سنتی صرفه جویی می کند. این امر از آنجا مشهود است که یادگیری از راه دور نیازی به سفر روزانه به آموزشگاه ، خرید کتابهای درسی گران قیمت و دفترهای یادداشت، یا داشتن کلاس فیزیکی برای یادگیری ندارد.
  • یادگیری مدرن به دلیل انعطاف پذیری بیشتر نسبت به یادگیری سنتی کاملاً مشهور است: کلاسهای آنلاین دانش‌آموزان را قادر می سازد تا در خانه و در شرایط یا مواردی که نمی توانند به مدرسه / دانشگاه بروند، تحصیل کنند.
  • فراگیرانی که در کلاسهای آنلاین شرکت می کنند ، به مطالب مطالعه 24 * 7 دسترسی دارند که در آموزش سنتی امکان پذیر نیست. همانطور که قبلاً ذکر شد، همه دانش آموزان به یک روش یاد نمی گیرند. دانش آموزان جوان تر گاهی اوقات بدخلق هستند. از این رو در این موارد ، والدین می توانند در هر زمان از روز به مطالب م دسترسی پیدا کنند. در یک سیستم متداول آموزش حضوری، باید منتظر ماند تا کودک به آموزشگاه برود تا به مطالب محتوایی / یادداشت ها دسترسی داشته باشد.
  • در یک آموزشگاه آنلاین، دانش‌آموزان انعطاف پذیری لازم را دارند که با سرعت خود یاد بگیرند، که این امر در روش یادگیری سنتی امکان پذیر نیست: یادگیری آنلاین به شما امکان می دهد تا دانش آموزان کنترل کاملی بر دروس خود داشته باشند. برخی سریع یاد می گیرند، بعضی وقت می گیرند، بعضی متفاوت می آموزند. بنابراین آنلاین بهترین گزینه برای آنها است. گرچه در یک محیط کلاس، معلمان تمام تلاش خود را می کنند تا محتوا را توضیح دهند و سوالات را پاسخ دهند، اما نمی توانند اطمینان حاصل کنند که همه دانش‌آموزان موضوع را درک کرده اند یا نه. برخی از دانش‌آموزان درون گرا هستند که احساس راحتی نمی کنند در مقابل دانش آموزان دیگر سوال کنند. این دانش‌آموزان می توانند با مربیان آنلاین خود از طریق سامانه های ارتباطی پیام بفرستند یا گپ بزنند تا شک خود را برطرف کنند. یادگیری آنلاین به آنها این امکان را می دهد تا روند یادگیری خود را کنترل کنند.
  • در مقایسه با کلاسهای سنتی، دانش آموزان در کلاسهای آنلاین وابستگی کمتری به معلمان دارند: اکنون لازم نیست دانش آموزان برای یادداشت برداری یا حل پرس و جو کاملاً به معلمان وابسته باشند. با محتوای آنلاین موجود( مثل ویدیو های جلسات و پی دی اف جزوات که در اختیار دانش آموزان کلاس های آنلاین تیزلاین قرار میگیره و همینطور مطالب و محتواهایی که در سایت و صفحات مجازی تیزلاین ارسال میشه )، آنها می توانند بارها و بارها به فصل ها برگردند تا تردیدهای خود را روشن کنند. با دسترسی آسان به اینترنت، دانش آموزان می توانند هزاران محتوای یادگیری آنلاین را مرور کنند. در حالی که در یادگیری سنتی، معلمان منبع اصلی اطلاعات هستند و دانش آموزان بعضی اوقات مشروط می شوند که فقط با یادداشت های معلم عمل کنند.
  • آموزش آنلاین دارای یک سیستم ارزیابی و بازخورد موثر است: معلمان کلاس های سنتی باید وقت و تکالیف درسی زیادی را در درجه بندی کار دانش آموزان و بررسی تکالیف آنان صرف کنند. با معرفی ماژول های آنلاین که بیشتر کارها توسط خود برنامه ها انجام می شود، معلمان می‌توانند در زمان خود صرفه جویی کنند. ارسال و ارزیابی تکالیف آنلاین آسان است. معلمان حتی می توانند از تلفن همراه خود برای ارزیابی تکالیف در هر زمان و هر مکان استفاده کنند. در عوض معلمان می توانند با فعالیت ها، بحث ها و غیره  وقت بیشتری را برای ایجاد یک فضای یادگیری تعاملی در کلاس صرف کنند.

با این حال ، ما نمی توانیم این واقعیت را انکار کنیم که آموزش سنتی از ابدیت وجود داشته است و ما نمی توانیم آن را کاملاً تعطیل کنیم. مهم نیست، چقدر فناوری در فرآیند یادگیری گنجانده شده است، منبع اصلی اطلاعات هنوز یک معلم است و ما نمی توانیم آن را جایگزین کنیم.

ما برای بچه های خود به آموزش مناسب نیاز داریم تا آنها یاد بگیرند که برای  ارتقا اعتماد به نفس، معاشرت کنند، تعامل برقرار کنند و مهارتهای ارتباطی و فردی را پرورش دهند.

وقتی معلمان به طور حضوری با دانش اموزان تعامل دارند، ویژگی های آنها را بهتر می دانند و به آنها کمک می کنند، مربی بهتری شوند.

فناوری نیازمند زمان است و آموزش باید کودک محور باشد. نقش یک معلم به عنوان یک تسهیل کننده بسیار مهم است. معلم دانش آموز خود را به سمت محتوای مناسب راهنمایی می کند، آنها را وادار می کند ضمن بررسی صحت کار خود، تحقیق کنند و خلا های یادگیری را پر کنند بنابراین ما باید آموزش آنلاین و سنتی را ادغام کنیم تا مدل یادگیری موثرتری ایجاد کنیم.

این دقیقاً همان کاری است که ما در تیزلاین، انجام می دهیم. فناوری را با یادگیری مدرن برای پرورش دانش اموزان آماده برای آینده ترکیب می کنیم. ما ضمن غلبه بر مزایای سیستم آموزش سنتی، ضمن ارائه مزایای اضافی، از مدل آموزش آنلاین نیز استفاده می کنیم.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از کلاس های آنلاین تیزلاین وارد لینک زیر شوید.

کلاس های آنلاین تیزلاین